Kropspleje og plejeprodukter

Som vi tidligere var inde på i vores indlæg om sundhed og helse, så er det ikke ligegyldigt hvilke pleje produkter vi benytter os af. Der er stor forskel på om man bruger en 15 kroners shampoo fra Netto eller en Decubal shampoo til 79,-. For mange af os vil det nok være mest fristende at bruge den billige og dermed spare lidt penge på konto. Og for en stor del af os vil det ikke have noget som helst betydning. Men mange af os ender efter flere års brug af disse billige produkter (som ofte indeholder skadelige farvestoffer, parfumer, parabaner osv.), men at få forskellige typer af hudproblemer. Det kan være alt lige fra sensitiv hud til forskellige typer af eksem. Vil man gerne helt eliminere denne risiko, så bør man overveje at skifte til produkter som Vichy, Decubal eller La Roche-Posay, som alle er produkter fremstillet i samarbejde med hudlæger, hvor netop at mindske denne negative påvirkning af huden eller hovedbunden. Du finder disse produkter og mange flere på online butikker som eksempelvis YourHealth.

Læs også: Fordele ved brug af Decubal produkter

Er kropspleje vigtig

Efter at have læst overstående kunne man måske fristet til at tro man helt burde droppe brugen af shampoo, sæbe osv. Men dette er heller ikke en god ide, snavs og skidt er nemlig heller ikke godt for hverken huden, håret eller vores helbred. Derimod har vi her i Danmark en tilbøjelig til at overdrives vores forbrug af plejeprodukter. Hvor mange af os vasker f.eks. ikke hår i shampoo 1-2 gange om dagen? F.eks. om morgenen når vi skal i skole, på arbejde og om eftermiddagen eller aften, når vi har være til Spinning, Zumba eller hvad sport vi nu engang dyrker.
Dette er hverken godt for miljøet eller for vores hår. Især ikke hvis de produkter vi bruger til at vaske os i, inden holder en større mængde potentielle skadelige stoffer. Derfor bør man overveje at udskifte sine almindelige creme og shampooer med f.eks. produkter fra Decubal. Selv bruger jeg en del at den type produkter når jeg træner på min Airtrack, da det godt kan slide en del på huden.

Læs også: Sådan øger du din daglige sundhed

En anden fordel ved kropspleje, er at når vi står der, renvaskede, duftende af sæbe og har lige sat håret, så har man det ofte lidt bedre med sig selv, end f.eks. efter en hård dag på jobbet. Denne følelse er også med til at øge ens mentale velværd, som også også er en del af ens sundhed og helse. Så selvom det måske ikke er en kritisk faktor, så er det alligevel en ud af mange små, som i det lange løb kan være med til at have en gavnlig effekt.

Sådan opnår du optimal sundhed med Decubal

Typer af plejeprodukter

Udover plejeprodukter som sæbe, hår shampoo er der også en langt række andre produkter som kan være nyttige for en. F.eks. har huden godt af noget fugtigheds creme nu og da. Det kunne f.eks. være en Decubal ansigtscreme og eller en original clinic creme, som er med til at give huden ekstra fugtighed. Det kunne også være en Lips & Dry Spots Balm creme til behandling af tørre, sprukne læber, flossede neglebånd, hvide knoer og smårifter.

Kropspleje er også vigtigt

Kroppen kan bekæmpe en hvis mængde af de baktier dagligt indtager, men kommer det over en hvis grænse, så risikere man at blive syg eller opleve forskellige mindre problemer. Hyppig håndvask, rensning af negle, brug af hårnet og den slags kan være med til at reducere den mængde baktier man indtager. Så sørg for at pleje kroppen, så den ofte er ren. Ikke alene bliver du udsat for mindre baktier, du vil også opnå en større følelse af velværd.

Vil man opnå størst mulighed sundhed, så kommer man ikke helt uden om brugen af de rigtige typer af kropspleje og plejeprodukter.