Sports smykker – Kikset eller smart?

Da jeg her tidligere i dag var nede i det lokale trænings center, så jeg en af de store gutter træne. Hans træning var der ikke rigtigt noget galt i, og hans træning tøj var det klassiske, lidt små kikset Twinlab outfit som mange af de slags typer går i. Men hvad der lige fangede min opmærksom var hans halskæde. Det var en halskæde i guld, med et vedhæng formet som en håndvægt. Et klart tegn på hvad hans ynglings sport var. Da jeg kom hjem, gav jeg mit til at kigge lidt på hvilke andre smykker man kunne få, som var relateret til sport. Jeg må sige, jeg blev temmelig overrasker over at se sådant et stort udvalg inden for temmelig specifikke smykker som disse. Alt lige fra halskæder, armbånd, ringe, øreringe osv. udelukkende med motiver eller andet relateret til en bestemt type sport.
Da jeg her forleden var nede i det lokale gymnastik center for at øve lidt på deres Airtrack, så jeg også par stykker herpå som hoppede med halskæder på. Ikke lige det smarteste at gøre på en Airtrack.

Tag f.eks. et kik på nogle af disse her eksempler.


Airtracks og gymnastik
Smykker formet som en fodbold

Halskæder til fodbold
Halskæde til amerikansk fodbold

fitness halskæde - smykker
Fitness halskæder fra en nystartet virksomhed


gymnastik og fitness
Gymnastik halskæder

Som i kan se, så er der faktisk nogle ret sjove eksempler på smykker inden for sport, eller sports smykker som jeg har valgt at kalde dem. Personligt er det bestemt ikke noget jeg kunne finde på at gå med, men nu er min smag inden for smykker jo ret speciel. Jeg vil hellere vælge nogle billige smykker, i et smart og mode rigtigt design, frem for et dyrt armbånd i sølv, eller sports smykker som disse her.
Jeg syntes de er rigtig sjove at se, nogle af dem endda ret så flotte, men derfor er det nu stadig mere kikset end smart efter min mening. Jeg kender dog et par stykker, som jeg er overbevist om ville elske nogle af denne type produkter, og bestemt ville gå med det, så meget som muligt. Er ens ynglings T-shirt en hvid forvasket trøje, med trykket Jeg elsker FCK, så kunne det sagtens tænkes at et fodbold smykker vil være den perfekte gave ide. Men det var alligevel noget som jeg aldrig selv kunne finde på at bruge når jeg var nede og træne, hvad enten det var til fodbold eller på min Airtrack i haven.

Men hvad med jer andre, er dette her noget i kunne finde på at bruge, eller kunne det f.eks. være en gave til en ven eller veninde? Efterlad en kommentar og giv din mening til kende.