Mine top 5 sports begivenheder

Her er en liste over min top 5 over nogle af de største begivenheder inden for sport igennem tiden. Lad os lægge ud med 5’ern.

michael jordan the shoot5. Michael Jordan i Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers
Et øjeblik så sublim de opfundet en sætning for det i usa. “The Shot” refererer til velsagtens den største basketball spiller i historien, Michael Jordans skyd i velsagtens en af de mest dramatiske basketball kampe i sportens historie. Hans hold Chicago Bulls mod Cleveland Cavaliers. Med seks sekunder tilbage af kampen, Jordan hopper op og sætter Bulls i en 99-98 føring. Cleveland kom tilbage, og så stod der 99-100 med 3,2 sekunder tilbage af kampen. Efterfølgende få Jordan bolden 4 meter ude fra kurven, hopper, skyder og Score! Bulls vinder kampen 102-100.

arsenal vs liverpool4. Arsenal vinder premier league i sæsonens sidste minut
Enden på en sportslig sæson bliver ikke mere dramatisk end dette: Arsenal (bedst kendt dengang til slibning ud kedelige 1-0 sejre) skal vinde på Liverpool (bedst kendt dengang for at sætte alle hold godt beskæftet via deres suveræne spillestil) med to mål margen, hvis de ønskede at vinde fodbold liga mesterskabet i England. En kedelig første halvdel sluttede målløs. Pushing frem efter kampstat, angriber Alan Smith header Arsenal i en føring. Men ind i sidste minut, da de stadig havde brug for deres andet mål for at vinde sætte de et sidste desperat angreb in, bolden landede hos midtbanespiller Michael Thomas, som roligt skruede bolden i nettet, som om han spillede i en træningskamp. “Det er hjemme nu!” skreg kommentatoren, da Thomas scorede. Sindsyg spændende slutning på en kamp.

Gymnastikudstyr og sport3. champion league semi-finale, AC Milan 5-0 Real Madrid
En anden rigtig spænende kamp som er en af mine favoritter er AC Milans 5-0 sejr over Real Madrig i champion league simifinalen. Dette skabet noget af et ramaskrig i hele fodboldsverden da Real Madrid blev så ud af champion league med sådan en røvfuld . Ingen slår med fem mål og da slet ikke så langt henne i turneringen. En kamp de fleste af os vil huske tilbage på rigtig mange år ud i fremtiden og noget som vi næppe kommer til at se igen foreløbigt. Jeg gik dog glip af den sidste kamp, da jeg var til gymnastik træning på Airtrack holdet. Men næste opgør mellem de 2 klubber skal bestemt ses.

Wayne Gretzky ishockey2. Wayne Gretzky bliver NHL’s All-Time top scorer
Midt i ​​oktober, “The Great One” Wayne Gretzky overhalede Gordie Howes alt 1.850 point – og det kun tog ham en tredjedel af tiden til at gøre det. Da han ti år senere træk sig tilbage fra ishockey var Gretzky’s opremsning af resultater simpelthen enorm: han holdt fyrre regulære sæson rekorder (femten i playoffs) og seks All-Star optegnelser. Han er den eneste NHL spiller til at lave over 200 point i en sæson – og han gjorde det fire gange. Ikke overraskende har Gretzky’s # 99 blevet fjernet fra alle hold i National Hockey League. Gretzky er en af ​​kun to atleter til at have opnået denne ære i en større professionel sport – den anden er baseball banebrydende Jackie Robinson, der er berømt bar nr. 42.

Mike Tyson vs. Evander Holyfield1. Mike Tyson vs. Evander Holyfield
Min personlige favorit var den berømte boksekamp hvor Mike Tyson bed øret af Evander Holyfield, en episode som nærmest alle kender og stadig taler om nu og da. Mike Tyson ikke kunne slå ham, så han bed ham i stedet.
Tyson blødte voldsomt fra hans højre øje efter et hoved slag i anden runde, og hans reaktion var at bogstaveligt forsøge at bide Evander Holyfield øre af med sine tænder i tredje runde.
To points blev trukket efter den første bid af Holyfields højre øre, og en blodig Holyfield vendte ryggen til Tyson og hylede i smerte med 33 sekunder tilbage i den runde. Dommeren, Mills Lane – diskvalificeret Tyson efter han bed det andet øre i de sidste 10 sekunder af tredje runde.