Kostumer og udklædning

kostumer og udklædning til børn og voksne.Det bliver efterhånden mere og mere populære at klæde sig ud herhjemme. For blot 10 år siden var det næsten udelukkende til karneval eller fastelavn at folk dukkede op i kostumer. Nu om dage skal man jo nærmest komme udklædt til de forskellige julefrokoster i en eller anden form for julekostume, i et Tyroler Kostume til Oktoberfest, som zombie eller heks til årets Halloween fest, ja selv flere gange om året bliver man inviteret til en eller anden tema fest hvor udklædning også er påkrævet.

Nye kostumer

I takt med denne stigende interesse inden for kostumer og udklædning er udvalget af kostumer også steget eksplosivt. Nu er det ikke længere nok blot at finde et simpelt pirat eller spøgelses kostume, nej du skal nu tage stilling til om du vil ligne en pirat som Johnny Deep fra Pirates of the Caribbean, den klassiske pirat, eller Kaptajn Klo fra Peter Pan. Det er faktisk lidt af en udfordring at finde kostumer nu om dage, udvalget er simpelthen så stort at man nu lige frem skal overveje hvilket af de 10 forskellige pirat kostumer man ønsker samt hvilke typer af tilbehør der skal med der til. Skal du have en plastik papegøje til at sidde på skulderen, en flaske rum i hånden, en huggert eller en pistol?
Som noget helt nyt er der nu også de her moderne Morphsuits som er meget tætsiddende dragter med både lys og lyd for at gøre det endnu mere realistisk.

Lokalt

Også i her i byen ser vi den øgede interesse for at klæde sig ud til de forskellige begivenheder, inden for de sidste 5 år er der åbnet 3 butikker som forhandler forskellige udklædninger, og hver gang jeg går forbi dem tænker jeg – Det må da umuligt kunne køre rundt, andet end ved de specielle højtider som jo efterhånden kræver at man kommer udklædt. Men det er åbenbart kun mig der er forkert på den, ellers lå der jo nok ikke så mange butikker inden for denne branche og som det ser ud nu, vil interessen blot vokse endnu mere.

Selv syntes jeg at det måske begynder at tage en smule overhånd, men min kæreste elsker det, hun kan simpelthen ikke få nok at alle disse kostumefeste og benytter gladeligt enhverv lejlighed til at kigge på kostumer og udklædning. Selv tror jeg det er lidt lige som med tøj og sko, kvinder kan simpelthen ikke få nok af den slags ting.

Nej så hellere på med fodbolds trøjen og en kold fad i hånden foran tv’et, så er jeg klædt ud 🙂