Køb dit fitnessudstyr online i en webshop

Vil du gerne spare penge på dit fitnessudstyr eller sportsredskaber så bør du måske overveje at bestille online i en webshop frem for at købe lokalt. Jeg var f.eks. nede i en lokal sportsbutik og skulle bruge et sæt træningselastikker og en Hummel trøje. Samlet pris i min lokale butik 1149,- hvilket måske var lidt i overkanten. Så jeg valgte i stedet at droppe købet og tage hjem og kigge lidt på Internettet og se om jeg kunne finde de samme produkter i en online butik (samme mærker, størrelser osv.). Der var faktisk en hel del butikker som solgte præcis de samme ting som jeg stod med nede i butikken. Prisen var dog lidt anderledes. Det billigt sted hvor de havde alle tingene på lager (og samtidig tilbød gratis levering) var prisen helt nede på 649,- så en besparelse på 500 kroner ved at købe i en webshop frem for i en rigtig butik.
Jeg ved godt at der måske er lidt flere udgifter med at drive en fysisk butik men at de skal tjene så meget mere på tingene er jo direkte latterligt. Det med at støtte lokalt og alt den slags er bestemt noget jeg går op i, men dog ikke når der er så stor forskel på priserne, det er jo nærmest røveri.
Så fremadrettet køber jeg det meste af mit fitnessudstyr online frem for lokalt – det er helt sikkert.

Læs mere – Sådan finder du den bedste webshop til fitnessudstyr

Købe i Dansk eller udenlandsk webshop?

Vil du gerne spare endnu mere på dit fitnessudstyr så er det måske nogle af de udenlandske butikker du skal se nærmere på? Her har du i bund og grund 2 muligheder. Køb på EU sider som eksempelvis den tyske Amazon, eller andre EU sider hvor du nogle gange kan spare 10-20% i forhold til danske priser. Problemet her er at fragt ofte snupper alt besparelse. Du kan også vælge at spare endnu mere ved at købe på forskellige kinesiske sider om Aliexpress, Wish osv. Her er produkterne typisk endnu billigere. Men fragt priserne og de nye import priser kan være med til at gøre det hele til en dyr fornøjelse. Du kan dog stadig være heldig at finde visse typer af fitness produkter på disse webshops som sendes fra et lager i et EU land og dermed gøre en fin besparelse. Husk dog på at en del af produkterne på disse “kina” sider er af temmelig lav kvalitet, hvilket prisen så også ofte afspejler.

hjemmetræning med billigt fitnessudstyr

Læs mere – Find en billig webshop

Hvornår giver det mening at købe lokalt?

Der er tidspunkter hvor det selvfølgelig giver mere mening at købe sit fitnessudstyr lokalt frem for i en online webshop. F.eks. hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge og gerne vil have lidt ekstra rådgivning, få lov at føle lidt på produkterne eller lige prøve tingene lidt af inden du bestemmer dig. En anden grund kan være hvis du ikke gider vente flere dage på levering (eller flere uger, i nogle tilfælde, hvis det er tale om bestilling fra udenlandske sider). Når du køber lokalt har du jo ofte mulighed for at tage produktet med hjem med det samme, og netop den mulighed er der rigtig mange som gerne betaler mere for.

Læs mere – Køb af fitnessudstyr i en webshop

Det var en lille smøre om fordele og ulemper ved at købe sit fitnessudstyr online frem for at købe lokalt. Personligt hælder jeg nu mest til at spare lidt og købe i en webshop. Jeg har ind til de nye told regler om import fra Kina været stor fan af at købe på sider som Aliexpress, da du kan købe noget rigtig godt sportsudstyr til billige penge. Det kræver dog en del research da en stor mængde af de tilbøder rent ud sagt – er noget lort. Men ind i mellem er der også en del rigtig fedt udstyr som du kan købe billigt. Men nu er der jo kommet både import afgift og told på tingene, samt af fragt priserne er steget. Og så er den gode fidus ved at købe herfra jo være at være helt forsvundet. Men hvad du vel er jo lidt op til dig. Vil du gerne spare lidt penge og bruge lidt mere tid på at finde tingene, så kan jeg anbefale du køber på en udenlandsk side, vil du gerne spare penge og have det relativt hurtigt – vælg en Dansk webshop. Vil du gerne have det samme dag og betale lidt ekstra for det – køb det i din lokale butik.

Læs mere – Idræts og gymnastik udstyr til hjemmet