Dansk sport i 2014

Dansk Sport igennem tiden2014 har været et rigtigt godt år inden for sporten, set med Danske øjne. Vi fik fornøjelsen af at opleve Kevin Magnussen ræse rundt i sin lynhurtige Mclaren racer, og på trods af flere problemer med bilen, gjorde han det fint i flere af sin løb. Rigtig surt han ikke fik lov at beholde sit sæde i 2015. En anden af årets højdepunkter, var at vores dejlige Caroline Wozniacki fik fundet sin tennis form frem igen, efter brudet med kæresten. Hun gjorde de rigtigt godt i flere af de store tuneringer, og havde det ikke lige været for Williams, so tror jeg bestemt det havde været det bedste år inden for Dansk tennis nogensinde. At hun lykkes at spille sig tilbage i top 10 på ranglisten, er jo kun et plus. Mit personlige højdepunkt var den Nordjyske fodboldklub Aab, som på trods af et par ret dårlige kampe, gjorde det rigtigt flot i European League, hvor de bla. slot flere af de af store hold og kvalificerede sig til også at spille med i 2015. FCK gjorde det til tider også ganske ok i European League, men lykkes desværre ikke at spille sig videre fra gruppespillet. Også de danske svømmepiger har gjort det flot i 2014, med flere medaljer ved dette års VM. Håndboldpigerne spiller lige nu EM, og som det ser ud lige p.t. er det på trods af sygdom i troppen, gode chancer for at de får medalje.

Reklamer:
Brug for billige træpiller, briketter eller brænde? Så check kvalibraende.dk og se alle de lave priser og tilbud på brænde, træbriketter og træpiller i høj kvalitet.
Eller Babybæreseler.dk for et fint udvalg i bæreseler, og babyudstyr til din baby.
Brug for et nyt ur? Stort udvalg i både herreure, dameure og pulsure hos ureshoppen.dk – klik ind og køb ure på tilbud her i julen.

Hvad kan vi forvente af spændende ting inden for Dansk sport i 2015? Vi kan håbe på at Alonso eller Button, bliver skadet og Kevin atter får chancen for at køre F1. Chancen er dog ikke stor for det, men vi håber. Caroline Wozniacki har stadig til gode at vinde en Grand Slam, og 2015 kunne meget vel være året hvor det sker. Hvis hun undgår at møde Serena Williams og ikke bliver skadet, så er chancen for dette, efter min mening ret så stor. Aab spiller deres første 2015 European League kamp her til Februar og vi krydser finger for at de lykkes dem at slå brugge og gå videre da chancerne for at de igen vinder superligaen ser ret lille ud.
2015 kan også ende med at blive året hvor Mikkel Kesler endelig får en stor kamp igen, og med lidt held en ny stor sejr til den danske viking. Vi er flere som glæder os rigtigt meget til et super sports år her i 2015 og mange af os har været rigtig godt tilfredse med Dansk Sport i 2015.

Dansk Sport 2015 - Træpiller, Brænde og ure er hovedsponsor inden for sport her på praca raciborz