Airtrack – den perfekte training

Som mange af jer har opdaget, så er jeg blevet rigtig glad for min Airtrack, og bestemt ikke uden grund. Jeg følger selv at det er en af de bedste former for træning du lave overhoved. Og hvorfor siger jeg mon det, jo lad os prøve at se lidt nærmere på Airtrack træning og hvorfor det er så god en form for træning. Er du til sport, fitness og styrketræning så er Airtracks bestemt værd at overveje, hvis du høre til blandt de lidt yngre.

Læs også: Derfor er en Air Track et godt redskab til gymnastik

Airtrack træning er godt for dine muskler

Du bliver stærkere af at træne på en Airtrack. For at kunne udføre mange af de forskellige spring på en Airtrack aktivere du dine muskler maksimalt. Det kan være lige så belastende for kroppen at lave en dobbelt salto som at løfte dit maksimale i bænkpres. Forskellen er at du på en Airtrack aktivere langt flere af kroppens muskler end du nogensinde ville gøre i et træningscenter. Både de store muskler i benene og ryggen, men også rigtig mange af de små hjælpe muskler aktiveres, muskler som du normalt ikke rammer ved styrketræning eller fitness. Så derfor er Airtrack træning rigtig godt for dine muskler.

Læs også: Samling af forskellige Airtrack modeller

Airtrack træning giver dig bedre kondi

Når du træner på Airtracken, så aktivere du som vi tidligere skrev rigtig mange af kroppens muskler. Det er med til at få pulsen godt op og er derfor en rigtig god form for konditions træning også. Den høje puls den fysiske stress træningen udsætter kroppen for er rigtig god trænings for hele kredsløbet, og er dermed med til at forbedre din kondition. Da det hovedsageligt er de hvide muskelfibre der aktiveres, vil du ikke forbedre evnen til at træne i lang som hvis du f.eks. løb et marathon, men mere på samme måde som boksetræning også er godt for kredsløbet og kondien.

Airtrack træning er godt for din motorik og koordination

De svære øvelser du ofte laver på Airtracken, er rigtig god til at træne sammenspillet mellem musklerne, og dermed hele din motorik og koordination. En form for træner du næsten aldrig får trænes hvis du blot dyrker styrke træne eller løb.
Derfor er Airtrack træning en virkelig god all around træning som er gavnlig på flere områder. Derudover er det også en virkelig sjov form for træning, som gør at man ikke bliver træt af den foreløbig. For mange er det klart det største plus ved denne type af træning.

Læs også: Derfor bør du over en Airtrack gymnastikmåtte

Er Airtrack træning så for alle? Nej desværre ikke, de fleste ungen som er i nogenlunde form og er lidt fleksible vil få rigtig stor glæde af en Airtrack, men er du typen som næsten udelukkende sider foran din PC, er oppe i alderen og ikke super aktiv, så vil du ikke få nok udbytte af at bruge en Airtrack Trainer. Så den primære målgruppe for denne type motion, er unge imellem 8 og 20. Her vil man kunne opnå nogle rigtig gode resultater inden for sin træning ved at investere i en Airtrack Gymnastikmåtte.

Perfekt træning med en Airtrack Talent Trainer